Consultant Overheidscommunicatie

Solliciteer direct!

Consultant Overheidscommunicatie

Bruggen bouwen tussen burgers en beleid. Zodat iedereen kan meedoen

FULL-TIME · EINDHOVEN

Happy Together heeft plaats voor een Consultant Overheidscommunicatie die zich op het communicatieve snijvlak van het publieke en private domein als een vis in het water voelt.

Iemand die ruime ervaring heeft met cross channel, publieks- en doelgroepgerichte communicatiecampagnes. Intern bij (semi)overheidsorganisaties, bij een communicatiebureau of als freelancer/ZZP’er.

Als onze Consultant Overheidscommunicatie ben je de ‘buitenboordmotor’ van Happy Together. Je bent ons gezicht naar nieuwe opdrachtgevers, vertegenwoordigt Happy Together in netwerken en op bijeenkomsten en je initieert nieuwe initiatieven en opdrachten.

Binnenboord sta je ook je mannetje of vrouwtje. Je onderhoudt het contact met onze opdrachtgevers en adviseert hen, stuurt de interne realisatie van opdrachten aan en bent verantwoordelijk voor de resultaten.

Bij Happy Together werk je in een klein team met een groot hart voor innovatieve communicatie rondom maatschappelijke ontwikkelingen. Omdat we onderdeel zijn van Happy Horizon, een groep van gespecialiseerde marketing- en communicatiebedrijven, heb je in totaal zo’n 180 professionele, jonge en resultaatgedreven collega’s.

Je werkt dus in een omgeving waarin we niet alleen voor de publieke sector resultaatgerichte campagnes maken, maar ook voor interessante merken en organisaties als Greenpeace, Nierstichting, Leger des Heils, Fontys Hogescholen, Jan Linders Supermarkten en -je zult weten dat je in Eindhoven werkt- PSV.

Happy Together houdt kantoor in de blob, hét stadsicoon van Eindhoven. Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Neeltje van der Heijden of Willem Sonneveld (HR) via telefoonnummer 040-3040070. Wil je solliciteren naar de functie van Consultant Overheidscommunicatie bij Happy Together? Mail dan je motivatiebrief en CV via de sollicitatiebutton op deze pagina en wij nemen contact met je op.

Wil je meer weten over wat werken bij Happy Horizon nou zo tof maakt? Bekijk dan snel onze homepage!

Wie weet worden we Happy Together.