E-mailmarketeer

Solliciteer direct!

E-mailmarketeer

Ben jij een gedreven E-mailmarketeer en heb je al enkele jaren werkervaring? Dan zoeken we jou!

FULL-TIME · EINDHOVEN

Happy Leads groeit hard. We werken met ons team aan steeds meer mooie projecten voor leuke klanten en mooie merken. Als gecertificeerd partner van zowel e-Village (Clang), Spotler als Copernica helpen we steeds meer bedrijven met hun e-mailmarketing en het structureel verbeteren en optimaliseren van mailflows. En daarom zoeken we een ervaren en supergedreven E-mailmarketeer in Eindhoven.

Functieomschrijving

In deze uitdagende functie ben je bezig met het volledig inrichten van e-mailmarketingomgevingen in Clang en Copernica voor onze klanten. Je verstuurt e-mailcampagnes, analyseert en optimaliseert resultaten en ontwikkelt slimme geautomatiseerde mailflows. Ook ben je betrokken bij het opzetten van mooie en goedwerkende landingspagina’s en activatiecampagnes voor onze klanten. Je bent ambitieus, wilt je graag verder ontwikkelen en bent scherp en secuur. Je benut je kennis van e-mailmarketing, HTML/CSS.

Je schakelt veel met je collega’s van projectmanagement, met developers, met collega e-mailmarketeers en met social media specialisten. Jouw inzicht en expertise zorgen voor succesvolle e-mailcampagnes, uitgebreide mailflows en natuurlijk tevreden klanten.

Wat vragen wij?

  • Een teamplayer met 2 of meer jaren werkervaring
  • Je hebt veel ervaring met HTML en CSS
  • Ervaring met de e-mailprogramma’s van Clang en Copernica is een pré
  • Je kunt uit de voeten met Photoshop en Illustrator
  • HBO werk- en denkniveau

Dit bieden we

Een fulltime job in een leuk team in de meest inspirerende werkomgeving van Eindhoven. Een uitdagende baan met volop ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Veel ruimte voor eigen initiatief, inbreng en creativiteit. Daarnaast biedt Happy Leads een goed, marktconform salaris op basis van een 40-urige werkweek.

Over Happy Leads

Bij Happy Leads staat alles in het teken van ‘direct en meetbaar’ resultaat. We bedenken sterke campagnes en zetten de kanalen 100% gericht op resultaat in. Daarom werken onze klanten graag met ons samen.

Of je nu gaat voor extra omzet in je webshop, bezoekers naar je winkel, leads voor je verkoopteam of donateurs voor je goede doel. Met ons getalenteerde team ontwikkelen we creatieve en tegelijkertijd praktische campagnes waarvan we weten dat ze effectief zijn. En we zorgen ervoor dat we via de juiste kanalen, op het juiste moment, de juiste mensen bereiken met de juiste boodschap. Zo laten we jouw database groeien met nieuwe klanten, prospects, of bijvoorbeeld donateurs.

En we gaan verder dan dat. Want juist die groeiende database is een goudmijn voor resultaatgerichte marketing. We helpen je dus ook om die groeiende database optimaal te benutten en de relatie met jouw doelgroep verder uit te bouwen. Bijvoorbeeld met geautomatiseerde en gepersonaliseerde e-mailmarketing. Omdat we alle benodigde specialisten in huis hebben, kunnen we snel schakelen. En op basis van data-inzichten blijven we jouw campagne(s) constant optimaliseren. Altijd gericht op, inderdaad, resultaat.

Wij zijn onderdeel van Happy Horizon, een unieke groep van dienstverlenende bureaus, met focus op resultaatgerichte marketing. Tot de groep behoren Happy Cactus (merk- en klantactivatie), Happy Idiots (online marketing), Happy Online (web- en app-realisatie), Happy Stories (strategie en storytelling), Happy Data (data analyse en inzicht) en Happy & Healthy (specialist in healthcare marketing). Allemaal gevestigd in Eindhoven.

Onze bedrijfscultuur

Wie jij bent vinden we net zo belangrijk als wat je kunt. Want we hechten eraan dat je past in onze Happy bedrijfscultuur. Alleen dan voel je je thuis in ons team en kun je excelleren. En excelleren is één van onze waarden. Resultaat behalen en klantverwachtingen overtreffen. Elke dag beter zijn in je vakgebied. Wat voor dag het ook is. We willen dus ambitie bij je zien. En teamspirit. De wil om samen te werken en te leren van elkaar.

Meer informatie en solliciteren

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Neeltje van der Heijden of Willem Sonneveld (HR) via telefoonnummer 085-2731900. Ben je enthousiast en wil je ervoor gaan? Stuur dan je sollicitatie, voorzien van motivatie en cv, via de sollicitatiebutton op deze pagina.

Wil je meer weten over wat werken bij Happy Horizon nou zo tof maakt? Bekijk dan snel onze homepage! Benieuwd wat ons team zo leuk maakt? Bekijk hieronder het filmpje van ons meest recente uitje.