Junior Magento Developer

Solliciteer direct!

Junior Magento Developer

FULL-TIME · EINDHOVEN

Ben jij:

  • Een web developer met skills in PHP en JavaScript?
  • Op zoek naar een team met vakidioten en sparring partners?
  • Iemand waarbij persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng hoog in het vaandel staat?

Dan zijn wij misschien wel het team waar jij naar op zoek bent!

Waar kom je terecht?

Happy Online is een jonge club van developers in hartje Eindhoven met een passie voor programmeren en een gezonde focus op front- en backend development. Maatwerk oplossingen, Magento, een API of een app behoren tot onze vakgebieden. Happy Online is onderdeel van de Happy Horizon groep, waartoe verschillende entiteiten behoren die zich richten op branding, online marketing, merkactivatie, lead generatie en story telling.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste programmeurs – vakidioten – welke net als ons een passie hebben voor alles wat online is. Iemand waarbij zelfontwikkeling een kostbaar goed is, altijd meedenkend en kritisch naar zichzelf is, en een goede inbreng kan hebben in het team.

Je werkt in een scrum team op project basis in sprints naar een product / service waarbij de klant nauw betrokken wordt. We maken niet alleen waar de klant om vraagt, maar gaan pro-actief aan de slag om het product naar een hoger niveau te tillen. Daarbij maken we ook eigen modules die we kunnen toepassen op projecten.

Wat verwachten we van je?

We verwachten van je dat je:

  • Kennis hebt in het programmeren van PHP, MySQL, CSS en HTML en JavaScript.
  • Algemene kennis hebt van web technieken.

Extra bonuspunten zijn te verdienen als je:

  • Ervaring hebt met MVC en OOP.
  • Ervaring hebt met Magento 2.
  • Ervaring hebt met Continuous integration, Jenkins, Varnish, Nginx.
  • Ervaring hebt met test driven development met PHPUnit en/of Mocha.
  • Ervaring hebt met LESS en/of SASS.

Wat bieden wij?

Bij Happy Online heerst een informele werksfeer waarbij je lekker jezelf kunt zijn. Wij zijn open en eerlijk naar elkaar en houden van transparantie.

We hebben een goede pensioenregeling, een heerlijke lunch en goede koffie. Tevens zijn er iedere week kennissessies en zijn er ook mogelijkheden tot trainingen / cursussen. We zitten in de Happy Horizon groep waarin je veel samenwerkt en kennis opdoet uit verschillende disciplines.

Ook de Magento events staan in onze agenda, en sluiten we de week af met een ‘special beer Friday’ in de namiddag.

Geïnteresseerd?

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Neeltje van der Heijden of Willem Sonneveld (HR) via telefoonnummer 040 30 40 170. Ben je enthousiast en wil je ervoor gaan? Stuur dan je sollicitatie, voorzien van motivatie en cv, via de sollicitatiebutton op deze pagina.

Wil je meer weten over wat werken bij Happy Horizon nou zo tof maakt? Bekijk dan snel onze homepage!