Marketing Automation Specialist

Solliciteer direct!

Marketing Automation Specialist

Heb jij veel kennis van Marketing Automation en wil jij onze klanten helpen om de volgende stap te zetten met hun Marketing Automationstrategie?

Dan zoeken we jou!

FULL-TIME · EINDHOVEN

Happy Leads groeit hard. We werken met ons team aan steeds meer mooie projecten voor leuke klanten en mooie merken. Als gecertificeerd partner van Blueconic en Datatrics, helpen we steeds meer bedrijven met hun marketing automation en het structureel verbeteren en optimaliseren van geautomatiseerde flows. En daarom zoeken we een ervaren en supergedreven Marketing Automation Specialist in Eindhoven.

Functieomschrijving

In deze uitdagende functie help je onze klanten om hun marketing automation activiteiten telkens naar het volgende niveau te brengen. Je adviseert onze klanten op strategisch en uitvoerend niveau. Daarnaast help je onze klanten met het volledig inrichten van Blueconic en Datatrics. Je analyseert en optimaliseert resultaten en ontwikkelt slimme geautomatiseerde marketingflows. Daarnaast coördineer je projecten binnen het team in samenwerking met een projectmanager. Je bent ambitieus, wilt je graag verder ontwikkelen en bent scherp en secuur. Je benut je volledige kennis van marketing automation om onze klanten te helpen.

Je schakelt veel met je collega’s van project, development, e-mail en andere online marketing specialisten. Jouw inzicht en expertise zorgen voor succesvolle marketing automation campagnes, uitgebreide flows en natuurlijk tevreden klanten.

Wat vragen wij?

  • Een teamplayer met enkele jaren werkervaring, die graag voorop wil lopen met marketing automation.
  • Je hebt een analytisch karakter & ervaring met klantcontact
  • Je hebt kennis van HTML, CSS, GA en GTM
  • Ervaring met programma’s als Blueconic, Datatrics, Hubspot of Salesforce
  • Ervaring met de e-mailprogramma’s van Clang en Copernica is een pré
  • HBO / WO werk- en denkniveau

Dit bieden we

Een fulltime job in een leuk team in de meest inspirerende werkomgeving van Eindhoven. Een uitdagende baan met volop ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Veel ruimte voor eigen initiatief, inbreng en creativiteit. Daarnaast biedt Happy Leads een goed, marktconform salaris op basis van een 40-urige werkweek.

Over Happy Leads

Bij Happy Leads staat alles in het teken van ‘direct en meetbaar’ resultaat. We bedenken sterke campagnes en zetten de kanalen 100% gericht op resultaat in. Daarom werken onze klanten graag met ons samen.

Of een klant nu gaat voor extra omzet in hun webshop, bezoekers naar hun winkel, leads voor het verkoopteam of donateurs voor hun goede doel. Met ons getalenteerde team ontwikkelen we creatieve en tegelijkertijd praktische campagnes waarvan we weten dat ze effectief zijn. En we zorgen ervoor dat we via de juiste kanalen, op het juiste moment, de juiste mensen bereiken met de juiste boodschap. Zo helpen we onze klanten bij het groeien van hun database met nieuwe klanten, prospects of bijvoorbeeld donateurs.

En we gaan verder dan dat. Want juist die groeiende database is een goudmijn voor resultaatgerichte marketing. We helpen onze klanten dus ook om die groeiende database optimaal te benutten en de relatie met hun doelgroep verder uit te bouwen. Bijvoorbeeld met geautomatiseerde en gepersonaliseerde e-mailmarketing. Omdat we alle benodigde specialisten in huis hebben, kunnen we snel schakelen. En op basis van data-inzichten blijven we hun campagne(s) constant optimaliseren. Altijd gericht op, inderdaad, resultaat.

Herkennen, Bereiken, Verleiden.

We geloven bij Happy Horizon dat wij de perfecte mix van digital marketing, creatie en bereik in huis hebben: door middel van data weten we spot-on inzichten te identificeren, als vertrekpunt voor strategie en creatie. Zo vertalen we data naar campagnes waarmee we mensen raken. De juiste snaar, op het juiste moment en de juiste plaats (herkennen - bereiken - verleiden). Results that make you smile.

Onze bedrijfscultuur

Wie jij bent vinden we net zo belangrijk als wat je kunt. Want we hechten eraan dat je past in onze Happy bedrijfscultuur. Alleen dan voel je je thuis in ons team en kun je excelleren. En excelleren is één van onze waarden. Resultaat behalen en klantverwachtingen overtreffen. Elke dag beter zijn in je vakgebied. Wat voor dag het ook is. We willen dus ambitie bij je zien. En teamspirit. De wil om samen te werken en te leren van elkaar.

Meer informatie en solliciteren

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Neeltje van der Heijden of Willem Sonneveld (HR) via telefoonnummer 085-2731900. Ben je enthousiast en wil je ervoor gaan? Stuur dan je sollicitatie, voorzien van motivatie en cv, via de sollicitatiebutton op deze pagina.

Wil je meer weten over wat werken bij Happy Horizon nou zo tof maakt? Bekijk dan snel onze homepage! Benieuwd wat ons team zo leuk maakt? Bekijk hieronder het filmpje van ons meest recente uitje.