Media & Web Stage

Solliciteer direct!

Media & Web Stage

Ben jij op zoek naar een stageplek in een team met vakidioten en sparring partners Herken je jezelf in de woorden leergierig, hardwerkend en web georiënteerd?

Dan zijn wij misschien wel het team waar jij naar op zoek bent!

INTERNSHIP · EINDHOVEN

Waar kom je terecht?

Happy Online bestaat uit jonge, maar ervaren professionals. We houden onze klanten elke dag tevreden online met onze maatwerkzaamheden. Denk hierbij aan webshops met configuratoren of experience websites voor branding campagnes. Maar ook aan interactie ontwerp en conceptontwikkeling. Ontwikkeltrajecten houden niet op bij oplevering. Service en support staan bij ons hoog in het vaandel. Door te luisteren naar onze klanten, duidelijk te communiceren en pro-actief op te treden zijn wij in staat om de online aanwezigheid van onze klanten elke dag te verbeteren. Tevreden online klanten, dat is waar wij gelukkig van worden!

Happy Online is onderdeel van Happy Horizon. Deze groep bestaat uit 220 enthousiastelingen die zich focussen op story telling, concepting, (web)development, online marketing en lead generatie. We helpen klanten hun doelen te behalen. Meer sales. Meer leads. Meer traffic. Meer brand awareness. Meer Resultaat.

Over de stage:

Happy Online is op zoek naar een stagiair(e) die in een aantal maanden alles over media- en webdevelopment te weten wil komen. Je gaat namelijk kennis maken met alle diensten en trajecten die wij aanbieden. We kunnen je meenemen in het proces van acquisitie tot oplevering. Jouw werkzaamheden kunnen bestaan uit zowel frontend- als backend development.

Ben je afstudeerder? Indien je een leuke en uitdagende opdracht met betrekking tot webdevelopment zou willen uitvoeren, nodigen we je van harte uit om op deze vacature te reageren!

Wij zijn op zoek naar jou…

  • …als je enthousiast, ambitieus en creatief bent.
  • …als je al enige kennis hebt van webdevelopment, maar hier dieper op in wil gaan.
  • …als je niet bang bent om hard te werken en actief mee wil denken binnen het bedrijf. Eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd, veel kan en mag!
  • …als je het leuk vindt om op de vrijdagmiddag een borrel met ons mee te drinken!

Wij bieden jou…

  • …een super leerzame tijd in een jong en gezellig team met een informele werksfeer.
  • 140 collega’s waar je mee kunt sparren.
  • …de uitdaging om actief mee te werken. Koffie halen en kopiëren kunnen we zelf ook wel.
  • …een passende stagevergoeding.
  • …een stageplek in hartje Eindhoven.

Geïnteresseerd?

Wij zijn op zoek naar studenten die oplossingsgericht zijn en die weten van aanpakken. Eentje die net als wij gek is van online. Een student die zijn medestudenten altijd net dat stapje voor is, of juist bereid is om die extra stap te zetten!

Heb je zin om een keer langs te komen om ons te overtuigen dat jij in ons team past? Stuur ons via deze pagina je CV en motivatie.

Hopelijk tot snel!