Projectmanager met healthcare achtergrond

Solliciteer direct!

Projectmanager met Healthcare achtergrond

Wegens sterke groei zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste Projectmanager. Word jij onze nieuwe collega?

FULL-TIME · EINDHOVEN

Over Happy en Healthy

Happy en Healthy is een toonaangevend marketing- en communicatiebureau binnen de Nederlandse healthcare branche. We zijn een gezellig en gedreven team van specialisten met uiteenlopende achtergronden binnen de zorgbranche en een diepgaande kennis van de markt. Hierdoor weten we als geen ander hoe we zowel zorgprofessionals als patiënten op de juiste manier kunnen benaderen en aanspreken.

Gelukkig hoeven we dat niet alleen te doen, want we hebben een hoop collega’s binnen de Blob die ons helpen om mensen online én offline in beweging te brengen. Happy & Healthy is namelijk onderdeel van de Happy Horizon groep. Een ambitieuze groep van bureaus met elk hun eigen, unieke talent. Samen bestaan we uit maar liefst +130 geweldige mensen die elke dag met elkaar voor het beste resultaat gaan.

Functieomschrijving

Als Projectmanager ben jij verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van uiteenlopende projecten. Je verzorgt de planning, interne beschikbaarheid van mensen en middelen en je bewaakt het projectbudget van opdrachtgevers. Je bent het eerste aanspreekpunt voor jouw klanten en denkt mee in oplossingen. Je staat voor kwaliteit en komt je afspraken na. Hierbij stel je jezelf flexibel, transparant, accuraat en resultaatgericht op.

En je staat er natuurlijk niet alleen voor. Want je werkt nauw samen met de andere collega’s uit je team. Van project- en accountmanagers tot de managing director. We geloven in een platte structuur en houden ervan wanneer collega’s met goede initiatieven komen.

Functie-eisen

We zijn op zoek naar een Projectmanager die wel iets in zijn of haar mars heeft. Dit wil niet zeggen dat je niet mag reageren als je niet aan alle functie-eisen voldoet, maar idealiter neem je het volgende mee naar Happy & Healthy:

 • Afgeronde opleiding binnen healthcare (HBO/WO), bijvoorbeeld biomedische wetenschappen of gezondheidswetenschappen.
 • Enige kennis van of ervaring binnen de healthcare sector
 • Een aantal jaren ervaring in project management
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Stressbestendigheid en ervaring met het werken met deadlines
 • Nauwkeurigheid met oog voor detail en een flinke dosis ondernemerschap
 • Kennis van online marketing/web development is een pré
 • Minimaal 32 tot 40 uur beschikbaar

Dit bieden wij

We vragen best wel iets van je, maar daar krijg je ook wel wat voor terug:

 • Dynamische werkomgeving en een leuk team
 • Flexibele werkuren in overleg
 • Marktconform salaris
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Werkplek in de fameuze Blob in Eindhoven
 • Elke dag een uitgebreide lunch en DIY tosti’s
 • Een gezellige vrijdagmiddagborrel

Meer informatie en solliciteren

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Neeltje van der Heijden of Willem Sonneveld (HR) via telefoonnummer 040-2461991. Ben je enthousiast en wil je ervoor gaan? Stuur dan je sollicitatie, voorzien van motivatie en cv, via de sollicitatiebutton op deze pagina. 

Indien je bij de selectie zit, nodigen we je graag uit voor een eerste kennismaking. Wanneer we samen de volgende stap willen zetten, nodigen we je vervolgens uit voor een tweede gesprek waarbij we iets dieper op jouw kennis in zullen gaan. Indien we allebei helemaal happy zijn dan zullen we je een passend aanbod doen en zien we jou graag als onze nieuwste collega in de Blob!

Wil je meer weten over wat werken bij Happy Horizon nou zo tof maakt? Bekijk dan snel onze homepage!