Social Advertising Specialist

Solliciteer direct!

Social Advertising Specialist

FULL-TIME · APELDOORN

Invest Online (onderdeel van Happy Horizon) is een jong enthousiast bedrijf. Met een enthousiast team van meer dan 40 mensen werken we aan succesvolle online marketing, bouwen we vooruitstrevende websites en helpen we steeds meer bedrijven hun online ambities waar te maken. Doordat we voor elke online discipline specialisten in huis hebben, mogen we ons met recht een full-service internetbureau noemen. In dit dynamische speelveld zoeken we een Social Advertising specialist die creatieve en succesvolle campagnes gaat draaien via social media voor onze klanten!

Maar eerst: waarom moet je bij ons komen werken?

👍🏼 Toffe klanten en collega’s om mee samen te werken

📸 Werkplek met verbluffend uitzicht (75 meter hoogte)

🥂 “Work hard, play hard” bedrijfscultuur

😍 8.4 gemiddelde beoordeling voor werkplezier

🏆 Nr. 1 in de Emerce100 (Digital Agency Fullservice Middelgroot)

Wat doe je als Social Advertising Specialist?

Invest Online is op zoek naar een creatieve Social Advertising Specialist die 40 uur per week voor ons aan de slag wilt gaan. Als Social Advertising Specialist vervul je een zeer belangrijke rol in ons team en voor onze klanten. Je bent social minded, creatief en zeer communicatief vaardig. Je creëert, implementeert, onderhoud en monitort campagnes over alle social kanalen. Daarbij ben je ook verantwoordelijk voor de KPI’s en het budget van de klant en bepaal je samen met de klant de merk-, bereik- en prioriteitsdoelstellingen.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Je bent verantwoordelijk voor alle Social Advertising campagnes op alle social media platformen (Facebook, Instagram, Snapchat, LinkedIn);
  • Je analyseert de resultaten van de campagnes en werkt deze uit tot concrete acties. Wat ging er goed? Wat kan de volgende keer beter?;
  • Je ontwikkelt, onderhoudt en optimaliseert deze campagnes om optimaal rendement te behalen voor je klanten;
  • Periodiek opstellen en bijhouden van rapportages over de resultaten van je campagnes;
  • Het pro-actief adviseren van je opdrachtgevers op basis van je eigen analyses en ideeën;
  • Je zet gedegen experimenten op om alle (nieuwe) functionaliteiten op het gebied van Social Advertising te testen en deelt de conclusies en verbeterpunten voor volgende campagnes;
  • Het onderhouden en doorontwikkelen van je eigen expertise door je te specialiseren met certificeringen of juist te verbreden;
  • Je leest alle blogs en nieuwssites over Social Advertising om altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en deelt deze bevindingen intern en met de klant.
  • Het geven van Social Content/Advertising trainingen voor zowel klanten als intern;
  • Ondersteuning van de afdeling sales door het geven van advies en het maken van Social Advertising voorstellen;

Wat kun je van ons verwachten?

Bij Invest Online staat je een super leuke job te wachten waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt en je zelfstandig aan de slag kunt. In deze dynamische functie als projectmanager zul je voldoende uitdaging hebben in de toffe projecten die jij, samen met het team, tot een succes mag maken. Je krijgt veel vrijheid in hoe jij denkt dat je deze functie ingevuld moet worden.

We hebben een open en informele bedrijfscultuur met korte communicatielijnen waar je kunt werken aan jouw ambities, mét doorgroeimogelijkheden. We hebben dan ook geen ingewikkelde managementlagen. Ieder jaar kun je samen met je partner of vriend(in) een weekendje weg, op onze kosten. Om even lekker te relaxen. En omdat we gezelligheid & fun net zo belangrijk vinden als hard werken hebben we geregeld uitjes, teambuilding activiteiten of thema feestjes!

Maar misschien nog wel het belangrijkste: Een job in een jong en enthousiast team, waar zowel hard werken als plezier hebben centraal staan!

Voor een korte impressie wie Invest Online is: check de video hieronder 👇🏻

Enthousiast over deze functie?

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie, stuur dan een motivatiebrief met CV via de sollicitatiebutton. Wil je meer weten over wat werken bij Happy Horizon nou zo tof maakt? Bekijk dan snel onze homepage!

— Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld —