Stage

Solliciteer direct!

Stage

Zou jij graag bij Happy Horizon stage willen lopen? Dat kan! We zijn vrijwel voortdurend op zoek naar enthousiaste studenten die ons team willen komen versterken. Zowel voor een meewerkstage als een afstudeerstage kun jij bij ons terecht.

INTERNSHIP · EINDHOVEN

Wij nodigen je van harte uit om ons een sollicitatie te sturen. Wie weet kun jij binnenkort bij ons aan de slag!

De stages:

Op dit moment zijn we op zoek naar afstudeerders en meewerkstagiaires voor de periode september 2020 - januari 2021. Wil jij in 2020 stagelopen of moet jij afstuderen? Stuur ons dan nu je sollicitatiebrief!

We zijn op dit moment op zoek naar de volgende stagiaires

  • Stage / Afstudeeropdracht: Kwaliteit- en Procesoptimalisatie (ISO 9001:2015)
  • Stage / Afstudeeropdracht: HRM

Staat jouw tak van sport hier niet tussen maar wil je toch bij ons stage lopen? Stuur ons dan alsnog je motivatiebrief, dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen!

Wat maakt stage lopen bij Happy nou zo leuk?

Naast dat we een tof bedrijf zijn met leuke mensen, organiseren we bij Happy een tof stage programma voor alle stagiaires: de Happy Horizon Academy. Je trekt samen met alle andere stagiaires op om van elkaar te leren en elkaar te inspireren en je krijgt verschillende trainingen van een aantal collega's. Een top aanvulling op jouw stageperiode!

Bedankt voor het organiseren van de Happy Horizon Academy! Ik was blij dat ik er bij mocht zijn en vind het een leuke toevoeging dat Happy Horizon eraan denkt om iets voor de stagiaires te regelen :) Ga zo door!

Stagiaire - juni 2020


Wat moet je doen?

Het is heel eenvoudig; laat ons maar weten waarom jij binnen het Happy Horizon team hoort! En natuurlijk horen we graag van je wat voor soort stage je wilt komen doen, wat het onderwerp is en voor welke periode je op zoek bent. Je cv en motivatiebrief stuur je via de sollicitatiebutton. Kom maar op! We zijn benieuwd!

Wil je meer weten over wat werken bij Happy Horizon nou zo tof maakt? Bekijk dan snel onze homepage!